Tréninky pro řemeslníky 2020

Na základě ohlasů účastníků v předchozích letech, se Skupina Saint-Gobain rozhodla pokračovat a dokonce i rozšířit sérii akcí pro řemeslníky. Akce nazvané Saint-Gobain Trénink pro řemeslníky proběhnou v únoru 2020 v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Hradci Králové a Olomouci. Během nich představí trenéři stovkám stavebních firem a řemeslníků praktické postupy při použití inovativních materiálů Weber, Isover, Rigips a práci s nářadím DeWalt.

saint-gobain-trénink-2020-logo-isover

Praxe a praxe

Za jedno dopoledne získají účastníci praktické znalosti a schopnosti. Pracovat budou oni sami pod vedením aplikačních techniků a specialistů. Naučí se detailně efektivní postupy, finty a vychytávky.
 
Každá z divizí Weber, Isover a Rigips bude mít své samostatné hodinové workshopy, do kterých se účastníci aktivně zapojí. Každý řemeslník si tedy může sestavit svůj program, jak mu nejlépe vyhovuje. Novinky v oblasti fasád, lepení obkladů a hydroizolacích má připraven Weber. Divize Isover se zaměří na práci s parozábranou, kontaktní zateplení fasád a ukáže fungování izolantů. Jak provést akusticky účinnou sádrokartonovou konstrukci nebo zabudování dveřního pouzdra naučí zájemce trenéři divize Rigips.
 
Po celou dobu akce bude připravena prezentace Dnešní řemeslník v moderním online světě portálu NEJřemeslníci.cz, kde se zájemci dozví, jak využít technologie k získání lukrativnějších zakázek a také Pracoviště bez napájecích kabelů, kde bude možné si vyzkoušet a naučit se pracovat s moderním elektrickým a akumulátorovým nářadím značky DeWalt.

 

Těšit se můžete na:

ODBORNÉ PŘEDNÁŠKY od expertů ve svém oboru

PRAKTICKÉ UKÁZKY NAŽIVO přímo na pódiu

WORKSHOPY/ PRACOVNÍ SEMINÁŘE

Nebude chybět ani tematický společenský večer obohacený o tradiční českou gastronomii

Hlavní témata letošního roku

  • Estetika a úprava povrchů sádrokartonových konstrukcí
  • Ochrana a nátěry dřevěných prvků (vč. problematiky degradace dřevěných prvků)
  • Difúzně otevřené konstrukce dřevostaveb
  • Problematika koupelen v suché výstavbě

Účast na seminářích je zpoplatněna 200 korunami.