Hero Image
SG-top-employer-certificate-1200x800.jpg

SKUPINA SAINT-GOBAIN ZÍSKALA CERTIFIKACI TOP EMPLOYER 2020

TOP EMPLOYER je pravidelný roční výzkum, který certifikuje nejlepší zaměstnavatele dle přísných kritérií v oblasti personálního řízení, pracovních podmínek, interní komunikace i vystupování zaměstnavatele na trhu. Skupina Saint-Gobain, která v ČR zaměstnává více než 4 500 zaměstnanců, získala toto ocenění již popáté v řadě.
Skupina Saint-Gobain v České republice získala certifikaci Top Employer pro rok 2020

Saint-Gobain je v České republice jednou ze 14 firem, kterým se podařilo touto certifikací pro rok 2020 úspěšně projít. Skupina Saint-Gobain získala jako globální lídr na trzích udržitelného bydlení také ocenění Top Employer Global.
 

Opakované získání této certifikace je pro nás potvrzením, že se nám daří vytvářet pracovní prostředí, ve kterém se lidé cítí dobře, nadřízení si váží jejich práce, podporují a umožňují jejich další růst. Současně je pro nás výzvou k tomu, abychom ještě více rozvíjeli naše zaměstnance, nadále rozšiřovali spolupráci mezi různými týmy a přitom stále udrželi rovnováhu pracovního a soukromého života. Získání této prestižní certifikace nás právem řadí k nejlepším a nejdůvěryhodnějším zaměstnavatelům v České republice. Jsem samozřejmě hrdý na všechny zaměstnance, kteří vytváří takovou skvělou firemní kulturu, ale i na management a personální tým, kteří nám pomohli tohoto výsledku dosáhnout.

Takto komentoval získání ocenění personální ředitel Skupiny Saint-Gobain Eastern Europe Robert Kudrna.

Více o certifikaci můžete nalézt zde.