2 minutes min

VE 4. KOLE AKCE ISOVER50 VYHRÁLO KAMION IZOLACE ZDARMA DALŠÍCH PĚT STAVEB

Mezi oceněnými stavbami jsou tyto rodinné domy: EPD Lochovice, Novostavba rodinného domu v Halži, Rodinný dům ve Lhotě u Dolních Břežan, Rodinný dům Zahradníček v Újezdu u Průhonic a Rodinný dům Hrubá Horka.

Každý z uvedených domů získá kamion izolace zdarma v rámci akce Isover50, kterou společnost ISOVER pořádá u příležitosti 50. výročí výroby minerálních izolačních materiálů v Častolovicích.

Vyhlášení již 4. kola akce Isover50 proběhlo 24. 8. 2016. Odborná porota vybírala z více než 60 plně registrovaných staveb rozesetých po celé České republice. Mezi hodnocená kritéria patří architektonické řešení, stavebně-technické řešení, kvalita vnitřního prostředí a energetická náročnost. 

Do akce Isover50 jsem se přihlásil jednak z ekonomického důvodu, kdy uspoření financí při použití kvalitního materiálu není od věci, dále kvůli možnosti srovnání svého projektu s ostatními," říká pan Čurka, jeden z výherců kamionu izolace zdarma. „Byl jsem velmi překvapen, když jsem slyšel, že jsem vyhrál. Vůbec jsem nečekal, že návrh, který jsem si v hrubých rysech sám navrhl, by mohl uspět u zkušených architektů. Navíc je to takový pěkný dárek manželce k narozeninám, které slaví zrovna dnes," dodává. 

Do dnešního dne bylo rozdáno již 20 kamionů izolace zdarma, které míří k výhercům a až 30 dalších trpělivě čeká na jména svých budoucích majitelů.

Vyhraný kamion izolace je nutné převzít do 15. listopadu 2016. „Termín dodání vychází perfektně s ohledem na probíhající práce na stavbě. Právě budeme uzavírat betonové patro a čekáme na okna a dveře," říká další z výherců, pan Zahradníček.

Registrace domů do 5. kola akce Isover50 probíhá do 31. srpna 2016. Pro registraci do soutěže stačí vyplnit registrační formulář se základním popisem domu, dodat kopii energetického štítku, fotky ze stavby či vizualizaci.

Všichni plně zaregistrovaná do akce Isover50 okamžitě získávají slevu ve výši 50 - 58 %, technické poradenství a termovizní měření zdarma. Až 50 výherců určených porotou získá zdarma kamion tepelných izolantů ISOVER Domo Plus nebo ISOVER Orsik

Ve 4.kole akce ISOVER50 byly oceněny tyto stavby: 

RD Zahradníček v Újezdu u Průhonic

Rodinný dům ve Lhotě u Dolních Břežan

PD Lochovice

Novostavba rodinného domu v Halži

Rodinný dům Hrubá Horka