1 minute min

SKUPINA SAINT-GOBAIN V ČESKÉ REPUBLICE ZÍSKALA CERTIFIKACI TOP EMPLOYER

Skupina Saint-Gobain v České republice již podruhé úspěšně prošla mezinárodní certifikací Top Employers Institute.

Skupina Saint-Gobain v České republice získala certifikaci Top Employer

Pravidelný roční výzkum realizovaný mezinárodně respektovaným institutem Top Employers Institute identifikuje nejlepší zaměstnavatele po celém světě.

Zejména hodnotí výjimečné zaměstnanecké podmínky, rozvoj lidských zdrojů, hledání nových talentů na všech úrovních organizace, stejně tak optimalizaci všech personálních procesů a zaměstnanecké benefity.

Saint-Gobain je v České republice jednou ze sedmi firem, kterým se podařilo touto certifikací pro rok 2017 úspěšně projít.

„Saint-Gobain je v České republice významným zaměstnavatelem, ve 14 výrobních závodech a navazujících manažerských a obchodních pozicích zaměstnává více než 4000 pracovníků.

Velice dbáme na péči o zaměstnance a jejich rozvoj, což certifikace Top Employer již podruhé potvrdila. Museli jsme projít náročným hodnocením, které nás prověřilo po všech stránkách.

Jsem velice hrdý na to, že jsme tuto certifikaci, v České republice jako jedni z mála, získali a potvrdili tak své postavení výjimečného a zodpovědného zaměstnavatele,“ říká personální ředitel Saint-Gobain Robert Kudrna.

Skupina Saint-Gobain získala jako globální lídr na trzích udržitelného bydlení také ocenění Top Employer Europe a Global.

Více o certifikaci najdete zde.
 

 

 

Chcete pracovat v ISOVERU?

Aktuální nabídka pozic