Skupina Saint-Gobain získala certifikaci TOP EMPLOYER 2022

Top employer 2022

Skupina Saint-Gobain získala již sedmý rok v řadě certifikát "Top Employer Global", který uděluje Top Employers Institute na základě auditu více než 400 pracovních podmínek v oblasti lidských zdrojů a kariérního rozvoje. Skupina je jednou z 11 společností, které tuto značku získaly celosvětově.

"Certifikace Top Employer Global je významným přínosem pro zavádění našeho nového strategického plánu "Grow & Impact". Potvrzuje, že máme dobrou pozici pro udržení a přilákání těch správných talentů, které jsou nezbytné pro dosažení našich ambicí. Tyto výsledky se odrážejí i v našem interním průzkumu spokojenosti zaměstnanců, ve kterém 85 % zaměstnanců Saint-Gobain doporučuje skupinu jako dobré místo pro práci a 89 % uvádí, že jsou hrdí na to, že pracují pro Saint-Gobain." uvedla Claire Pedini, senior viceprezidentka pro lidské zdroje a společenskou odpovědnost.

Samostatně proběhla certifikace i v České republice, kde jí Skupina Saint-Gobain prošla úspěšné také již posedmé a přispěla ke skvělému globálnímu výsledku. V letošním roce společnost Saint-Gobain vynikala zejména aspekty, které spojují její zaměstnance a sbližují je, vytvářejí pocit sounáležitosti. Velmi oceňované byly také dobré výsledky v oblasti strategie společnosti, vedení a strategie náboru zaměstnanců.          

„Jsem skutečně hrdý na všechny zaměstnance, kteří takovou skvělou firemní kulturu vytváří a pomohli nám již posedmé získat pomyslný titul. Stejně jako například u hokeje, je to zásluha celého týmu, dlouhodobé práci všech hráčů, trenérů i realizačního týmu. A stejně jako u hokeje je potřeba, aby měl celý tým skvělé zázemí, až do takových detailů, jako jsou perfektně nabroušené brusle.“, vyjádřil se k ocenění TOP Employer Robert Kudrna, personální ředitel Saint-Gobain východní Evropa.

Více informací ke strategii naleznete zde: https://www.saint-gobain.cz/hodnoty/strategie-skupiny/
k samotné certifikaci TOP Employer zde:  https://www.top-employers.com/en/

O Skupině Saint-Gobain

Saint-Gobain vyvíjí, vyrábí a prodává stavební materiály a řešení, která jsou klíčová pro pohodový život každého z nás a naši budoucnost. Tyto materiály nás obklopují ve všech místech, kde žijeme, a jsou součástí každodenního života: v budovách, dopravních prostředcích, infrastruktuře a v mnoha průmyslových řešeních. Poskytují nám komfort, výkonnost a bezpečnost tím, že řeší výzvy udržitelné výstavby, efektivního využívání zdrojů a změny klimatu.

  • €38.1 mld. obrat v roce 2020 
  • Více než 167 000 zaměstnanců v 72 zemích světa
  • Závazek dosáhnout uhlíkové neutrality do roku 2050
  • www.saint-gobain.cz

Kontaktní osoba: Ing. Jakub Benda, tiskový mluvčí Saint-Gobain CZ a SK,
                             Mobil: 724 738 135  E-mail: jakub.benda@saint-gobain.com