Minerální izolace a EPS

FAQ

Nejčastěji kladené dotazy

Počet výsledků: 533

Mezinárodní konference "Červený kohout" 9. - 10. 4. 2024

Dům techniky České Budějovice ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Jihočeského kraje pořádá 26. ročník konference požární ochrany Červený kohout.

Zobrazit více

Skupina Saint-Gobain partnerem soutěže Hala roku 2024

Začátkem dubna se uskutečnilo na půdě Fakulty stavební ČVUT v Praze finále soutěže Hala roku 2024 a to hned ve třech kategoriích - Hala roku Junior pro studenty středních škol, Hala roku Akademik pro studenty vysokých škol a Hala roku Advanced pro studenty doktorského studia.

Zobrazit více

Zateplení střechy za víkend? Foukaná izolace je řešením.

Hledáte-li rychlou cestu k úsporám i vy, už v zimě můžete začít například zateplením střechy, která stojí za celou čtvrtinou tepelných ztrát. Když využijete metodu foukané izolace, můžete to stihnout za jediné odpoledne.

Zobrazit více

Uhlíkový fond 2024

Skupina Saint-Gobain přijala závazek k dosažení uhlíkové neutrality do roku 2050. To znamená, že nebudeme produkovat více emisí CO2 než kolik budeme schopni zachytit nebo integrovat.

Zobrazit více

On-line hlasování Rigips Trophy 2024

Soutěž Rigips Trophy je vrcholem v oblasti suché výstavby a oceňuje ty nejlépe zpracované a nejzajímavější projekty z ČR.

Zobrazit více

Dekarbonizace téma již 9. ročníku konference Šetrné budovy 2024

Začátkem března proběhl již 9. ročník konference Šetrné budovy 2024, kde byla Skupina Saint-Gobain hrdým generálním partnerem.

Zobrazit více

Revitalizace stromořadí v Častolovicích

V březnu 2024 jsme se rozhodli pro revitalizaci stromořadí v okolí závodu v Častolovicích, které bylo vysázeno v roce 2015 k 350. výročí Skupiny Saint-Gobain. Tehdy jsme zasadili celkem 350 nových stromů.

Zobrazit více

Webinář: Kontaktní zateplení stropu a podhledu

Strop by měl být nejen hezký na pohled, ale zároveň funkční.​​​ To znamená, že musí dostatečně izolovat teplo, tlumit hluk a zároveň splňovat požadavky na požární odolnost konstrukce.

Zobrazit více

Třídíte polystyren nebo řešíte jeho recyklaci?

Když se řekne recyklace, určitě si vybavíte papír, sklo, plast, … Ale co takhle polystyren?

Zobrazit více